Personal


Anna heter jag som äger Tusen tassar. Har sen jag var liten fascinerats av hundar. Helt hundtokig faktiskt .Gick gymnasiet på Dingle Naturbruksskola och det var även där mitt hundsportsintresse tog fart. Det var med min första hund Samir som var en blandras av Rottweiler och Berner sennen.

1997 startade jag upp Tusen tassar. Jag stormtrivs på mitt jobb, har idag tre duktiga medarbetare och ett härligt gäng med dagisvovvar.

Är utbildad instruktör och tävlingsledare för Svenska Brukshundklubben. Att inspirera andra att ha roligt med sin hund, förstå den bättre och att se deras framgångar i träningen gör mig glad. Jag har läst Etologi, det intresserar mig mycket och jag har mina dagishundar att tacka för många fina lektioner inom detta område.

Jag har testat på mycket inom hunderiet. Inlärning tycker jag är roligt och det har resulterat i att jag har tävlat i lydnad, sök, spår, rapport, viltspår och Agillity . Jag har även ställt ut lite genom åren. Har också haft nöjet att utbilda en av mina tidigare hundar, en Rottweiler vid namn Tristan till räddningshund. En häftig resa på tre år som gick genom rasområden, mörker, eld, och djupa skogar. Jag har gått klickerutbildning som jag använder mycket i min egen träning.

Har idag två hundar varav en är Border colliehanen Allan och den andra Kelpietiken Hayfa som följeslagare. De bor med mig och min familj som består av min sambo Niclas, döttrarna Alva och Sally. Både dessa raser har många egenskaper som jag gillar, dom är alerta, läraktiga samt trevliga vilket gör den rolig att jobba med.Jag och Hayfa har gjort vår första tävling i lydnad och i höst har vi planer för spår och rapport.
Allan har får testa på allt möjligt och tävlar nu elitklass Rapport och han är troppen att träna med, positiv till allt han ställs inför.

 Jag och  min gamla kelpiehane Hilton har haft mycket skoj ihop, han är viltspårschampion vi har tävlat på elitnivå i spår, rapport, och lydnad. Vi har också deltagit i SM i rapport.

Det var lite om mitt hundliv

Jag heter Maria och bor i Kungälv med min man Micke våran son Anton, beaglen Love, Kliener Musterländern Niva & jaktpringern Emma.
Jag började här på tusen tassar sommaren 2010 och känner verkligen att jag hör hemma i den här härliga flocken.
Mitt hundintresse började ta fart i mitten av 90 talet. Jag kom då från ridsporten där jag tillbringat många år med att träna och tävla hästar/ ponnys främst i fälttävlan. Det var därför ganska givet att valet av hundgren blev Agility. Sedan år 2000 har jag tävlat aktivt med olika hundar i denna roliga gren. Varit med i SM i lag tre gånger och det har verkligen varit en kick och är även utbildad agilityinstruktör.
Har tränat det mesta inom hundsport allt från lydnad,spår,sök, nosework till freestyle och viltspår.
Just nu är det dock barmarksdraget med cykel samt canicross (linlöpning med hund) som ligger överst på listan och både hundarna och jag älskar det.

Friskvårdsintresset är stort och 2015 blev jag klar med min hundmassageutbildning hos Axelson animal massage school i Stockholm och kan därmed titulera mig Diplomerad hundmassör. jag vidarutbildar mig ständigt och nu kör jag även akupressur, zonterapi och laserterapi.

Jaktintresset delar jag med Micke och vi jagar en hel del med våra hundar.
Love är en fantastiskt jakthund och han går även på jaktprov.
Han är numera pensionerad från agilityn då han börjar bli till åren.


Fritiden ägnas såklart mycket åt mina hundar och dom ger mig så mycket tillbaka, vi spenderar mycket tid i skog och mark och jag har turen att ha en make som delar mitt intresse
På sommaren sticker vi gärna upp till fjällen och vandrar, både fjällen och Österlen är mina favorit platser, där är det härligt stilla och det är där jag hämtar kraft

Jag bloggar även sporadiskt på min hemsida www.teamlennartsdotter.blogspot.se där ni kan läsa mer om mina hundar och vad vi gör.
hej Camilla heter jag 26 år gammal och hundar har alltid varit mitt största intresse.
Skaffade min första hund Bagheera 2013 och två år senare kom Diego in i mitt liv båda är av rasen Mittelspitz.
Jag har jobbat som barnskötare i ca 8 år men 2018 började jag på hunddagisutbildningen och blev klar nu på hösten 2018 då slutade jag på förskolan och sedan September är jag nu anställd här på Tusen Tassar.
På fritiden tränar och tävlar jag agility samt lite rallylydnad med mina båda hundar.
Jag heter Johanna och kommer härifrån Göteborg.
Är utbildad barnskötare och har tidigare jobbat mycket på förskola.
Är en glad, omtänksam och trevlig tjej som "älskar" att träna, vara ute i naturen, i snön eller på havet.
Hästar är även en stor del av mitt liv och jag har ridit under flera år.
Jag har även hunnit med att studera på folkhögskola under ett år i Grebbestad då läste jag Allmänkurs inriktning frilufsliv.
Där spenderade vi mycket tid utomhus i naturen med bland annat klättring, vandring och skidåkning. Det blev ett bra år som gav mig mycket nya erfarenheter och många nya vänner samt minnen för livet.
Det ska bli en rolig utmaning och spännande att lära sig mer om hundar alla är dom fantastiska individer.
Jag är född med en synskada som bland annat gör att jag har svårt att känna igen ansikten.
För mig är det lättare att identifiera någon med hjälp av personens olika röster.
Det underlättar för mig om du säger vems husse eller matte du är så att jag kan lära mig att känna igen dig.
Jag hoppas på många fina spännande och roliga dagar tillsammans med alla hundar.Josefin kommer att komma in då och då som extra förstärkning.Maria kommer att komma in då och då som extra förstärkning.